Jeugdkamp

Behalve samen muziek maken vinden we het belangrijk om met de leden samen ook andere leuke dingen te ondernemen. In 2018 is voor het eerst in de geschiedenis een kamp georganiseerd voor alle jeugdleden.

Om elkaar alvast wat beter te leren kennen, zodat iedereen straks zin heeft om mee te gaan op kamp, hebben we op 1 oktober 2017 een pre-kampactiviteit georganiseerd. Trots vermelden we dat er zo’n 30 leerlingen hier aan hebben deelgenomen en dat het een meer dan geslaagde middag was. Als afsluiting hebben we met z’n allen gebarbecued. Al met al een geslaagd Pre-kamp als opmaat naar het Jeugdkamp in 2018.

1,2 en 3 Juni was het dan zover. Met 39 leden is het op de prachtige lokatie in Posterholt een fantastisch kamp geworden. “Gaon ver volgend jaor weier op kamp?” was een veel gestelde vraag na afloop.