In 2021 bestaat Fanfare St. Caecilia Broeksittard 120 jaar. De huidige uniformen zijn inmiddels bijna 30 jaar oud en hoognodig aan vervanging toe. Door de groei van de vereniging zijn er te weinig goed passende uniformen. Om dit te kunnen financieren heeft de fanfare meegedaan aan de spelshow Echt Waar?! van SBS6.

In deze spelshow draait alles om dit soort ongelooflijke waarheden – en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Over de verenigingen wordt €50.000 euro verdeeld aan de kandidaten die overblijven na de laatste vraag.

Komende zaterdag 12 oktober wordt om 21.30u Echt Waar?! uitgezonden bij SBS6 en kunt u zien hoe wij het er vanaf hebben gebracht.