Onder auspiciën van de fanfare, kunt u ook dit jaar weer genieten van een kraker, met alles wat een “zitting” inhoudt.

Zang, Muziek, Buut, Kolder en natuurlijk de fanfare zelf zijn de ingrediënten van de Broukzitting 2018.

Op zaterdag 3 Februari, om 20.11 uur loopt het gebeuren van stapel en zal een bruisend gemeenschapshuis het decor zijn van deze Broukzitting.

Het wordt een avond der kampioenen.

De winnaars van het Zittesj Vastelaovesleidjes konkoer; Gein Haor Baeter mit hun collega Marrote zengesj, Buute Kampioen Fer Naus en de nummer 1 van het afgelopen LVK, De Geleende.

Ook de Mechelkes vormen de Broeksittardse tint van de Bonte avond, en zullen hun kersverse Prinses Heidi komen showen.

Voor het eerst, twee “Broeksittardse” acts op de bühne, het bestuur van onze fanfare zal zich op een speciale manier gaan presenteren, we willen nog niet alles verklappen, maar beste Vastelaoves liefhebbers, men gaat uit de kleren………………

En de drumband Caecilia o.l.v. Paul Erens gaat u vermaken met een slagwerk “Grosse” nommer die meer dan speciaal zal zijn.

Uniek aan het optreden van De geleende is dat bij een drietal van hun bekende liedjes, niet de cd of andere geluidsdrager hun zal begeleiden, maar de fanfare o.l.v. Simone Kramer – van de Bergh dit live gaat doen!!!!

Na de bekende opening en het welkomstwoord, hebben we voor u bezoekers, een wereldberoemde artiest en performer uit Maastricht gecontracteerd. Niemand minder dan de one and only Fabrizio die de zaal op stelten zal gaat zetten.

De Kenjerkapel oet Zitterd, een vrij nieuw idee, komt zoals het er nu uitziet ook een bezoek brengen, en zal de menigte amuseren en trakteren op tal van meezingers uit het Limburgse.

Kortom, dit alles mag je niet missen, reserveer nu alvast zaterdagavond 3 februari, de laatste edities moesten we “vol is vol” hanteren, wees er dus als de kippen, Pölle en Haane bij en koop de kaarten in de voorverkoop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Winand aan het Brouk 49, en bij Jan Achter Spitsbergen 22. of online via www.fanfarestcaecilia.nl.

In de voorververkoop bent u voor 8,50 euro pp. de man/vrouw, terwijl aan de kassa 10 euro de prijs is.

Fanfare St. Caecilia Broeksittard heet u nu al van harte welkom op dit evenement, en spreekt de beste wensen voor 2018 bij dezen uit.

Dé Aovent van 2018, De Broukzitting op 3 Fibberwari: Zörg dat geer d’r bie zeet.