De Broukzitting, de vastelaoves aovend van de fanfare, is dit jaar op zaterdag 30 januari 2016. Aanvang 20.11 uur in het gemeenschapshuis.

Na de succesformule van de eerdere edities volgen we dit jaar dezelfde weg, die ook nu weer leidt naar een super programma.

Een super de luxe programma wordt gepresenteerd met tal van Limburgse artiesten, muziek, sjaele kal en sjpas. Uiteraard zal ook de Vasteloaves samenzang met fanfare en bezoekers niet ontbreken.

De Mechelkes met hun kersverse prinses komen op bezoek, Gein Haor Baeter zal een spetterende performance geven. Daarnaast het vermaarde en geroemde duo Upke Dupke zal op geheel eigen wijze de zaal op stelten zetten en Big Benny spreekt natuurlijk voor zich.

Zoals gezegd doet de fanfare ook een flinke muzikale duit in het zakje en zal de kapel , Hou oppe Kis, zorgen voor een gezellige en muzikale nazit.

Verder hebben we “Jezus” in de buut. Dat wil kan en mag toch niemand missen??!!!!

En wie me plat zaet nog väöl en väöl meer, de entree prijs bedraagt € 7,50 p.p. in de voorverkoop. Vanaf 9 januari zijn de kaarten te koop bij Winand Schmeitz (Aan het Broek 49 ) en Jan Dieteren (Achterspitsbergen 22).

Ps: Aan de zaal zijn de kaartjes twee kwartjes duurder, dus 8 Euro!!! Ben er op tijd bij, want vol is vol! Daar zaten we afgelopen editie niet ver van af.

Wij wensen u nu al een gezellige sjpasvolle en muzikale Vastelaovend toe, en een Broukzitting op 30 jannuarie waarover nog lang zal worden nagepraat.

Names de Broukzitting,

Jantje vd Bekker