Muziek...daar hebben we vrienden voor
Sponsor ons

Club van 100

Wat is de club van 100?
De club van 100 is een initiatief van Fanfare St. Caecilia Broeksittard om de vereniging een extra financiële injectie te geven. Het geld is hard nodig voor allerlei zaken. Denk aan de jeugdopleidingen, ledenwerving, aanschaf instrumentarium en nog veel meer.

Lid worden?
U kunt lid worden van de club van 100 door een financiële bijdrage te leveren van minimaal €50,-. Neem daarvoor contact op met onze penningmeester Roger L’Ortye (penningmeester@fanfarestcaecilia.nl).

Wat krijg ik daarvoor terug?
Mede dankzij uw geld kan onze vereniging blijven bestaan. Daarnaast krijgt u enkele keren per jaar een uitnodiging voor allerlei leuke ontspanningsactiviteiten en onze concerten. Uw naam wordt vermeld op ons club van 100 bord dat hangt naast de bar in het gemeenschapshuis in Broeksittard (dit is niet verplicht maar wel erg leuk). In deze zaal vinden regelmatig activiteiten plaats zoals feesten, toneelvoorstellingen, concerten en andere wijkbijeenkomsten.

Steun de fanfare GRATIS door uw online aankopen te doen via Sponsorkliks:

“SponsorKliks,

Sponsoring Fanfare St. Caecilia Broeksittard

*Vereist

Naam*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Adres*

Postcode*